Oprensningsopgaver

Jørgens Maskinstation A/S har investeret i maskiner til nye opgaver inden for forskellige former for oprensning

  • Olieopsamling på kystområder
  • Strandrensning
  • Rensning af udendørs festpladser

Du kan læse mere om vores forskellige muligheder for oprensninger her og finde den løsning, der passer bedst til din opgave. Kontakt gerne Jørgen og fortæl om netop dit projekt – så finder vi sammen den bedste løsning.

Olieforurening fra havet

Vi kan hjælpe med olieopsamling på kystområder. Olieforurening er nemlig alvorligt for miljøet, så det er vigtigt at handle hurtigst muligt. Men hvad gør olieudledning egentlig ved miljøet, og hvordan påvirker det vand og havdyr? Fisk og mindre dyr som muslinger og vandlopper kan forveksle olie med små alger, og på den måde indtager de olie som føde. Det er et problem, for det kan medføre både indvendige skader og påvirke reproduktionen negativt. Hvis olien ligger på havoverfladen kan det skabe problemer for andre dyr, for eksempel en havfugl. Meget lidt olie kan ødelægge fuglens fjer og dens isoleringsevne, så den til sidst ikke kan holde varmen.

Derfor har det stor betydning at mindske og reducere olieforureningen ved kyst og hav. Hos Jørgens Maskinstation A/S har vi gode og effektive maskiner, der kan varetage denne slags opgave.

Vi klarer strandrensningen

For at beskytte havet mod plastikforurening, tilbyder vi også strandrensning. Ved en strandrensning bruger vi strandrenseren, som er et redskab, der kan opsamle affald. Det opsamlede kommer igennem en vibrerende proces, så eventuelt sand kommer tilbage på stranden. På den måde kan vi rense stranden for plastik og andre former for affald, som cigaretskod og lignende. Med en strandrensning kan du kæmpe mod plastikforurening i havet.

Efter en gåtur på stranden, er det ikke unormalt at finde ting som plastikdunke, spraydåser, balloner og engangsservice. Meget af affaldet er en form for plastik. 40 % af den europæiske plastikproduktion er beregnet til engangsbrug –og det kan ses i naturen.

Affaldshåndtering på store festpladser

En god festival kan være en fantastisk oplevelse – men hvem står for oprydningen dagen efter? Mange mennesker på en festivalplads er lig med meget affald. Derfor skal affaldshåndteringen være i orden, så stedet kan afleveres tilbage i god stand. Vi kan stå for affaldshåndtering og rensning af udendørs festpladser og festivaler. Med effektive maskiner kan vi hurtigt få løst opgaven, så festivalen ikke sviner efterfølgende og belaster området. Til det formål bruger vi en stor rive, som samler affaldet sammen i store bunker. Bagefter kommer strandrenseren på banen, som kan fordele og sortere affaldet.

Din hjælp i Midtjylland

Vi udfører oprensningsopgaver i hele Jylland og på Fyn, så længe det er muligt at få alle nødvendige maskiner med til stedet. Maskinerne råder vi selv over, hvilket også gør det muligt for os at rykke ud med kort varsel, hvis der skulle være behov for det. Med base ved Grindsted midt i Jylland, kan vi hurtigt nå ud til både Vest-, Nord- og Østjylland samt Fyn.

Oprensningsopgaver tilbydes som fast aftale, men det er selvfølgelig også muligt at ringe efter behov.
Du er altid velkommen til at tage kontakt til Jørgen på telefon 2074 6033 eller mail jk@jmask.dk

Udover oprensningopgaver tilbyder vi blandt andet også:

Kontakt os